Wie zijn wij
Sywan is opgericht in 2000 en levert oplossingen en diensten voor het ontwerp, beheer, optimalisatie en ondersteuning van uw ICT omgeving waarbij flexibiliteit, consolidatie en beheersbaarheid voorop staat.

Met een sterk technisch gerichte drang naar hoogwaardige kwaliteit heeft Sywan haar ontstaan te danken aan hoogopgeleide IT professionals die nooit genoegen nemen met middelmaat.
Visie

Onze visie kunnen we kort over zijn. Wij geloven in de producten zoals Microsoft deze op de markt zet. Het juist implementeren van deze producten en het migreren naar deze producten is specialistenwerk. Ons werk!

Wij zijn van mening dat het up to date houden van een ICT infrastructuur van groot belang is. Eens in de 4 jaar de upgrades uitvoeren is niet verstandig en brengt onnodig veel verstoringen voor eindgebruikers met zich mee. Het is dus zaak dat nieuwe versies van producten verantwoord snel worden ge´mplementeerd en dat er ook met dezelfde verantwoorde snelheid afscheid wordt genomen van oude producten. Door deze werkwijze is een bedrijf altijd gereed om verzoeken vanuit de business adequaat in te kunnen vullen, is support door de leverancier verzekerd en niet geheel onbelangrijk, houden systeembeheerders plezier in hun werk.

Strategie

Ons beste visitekaartje is het enthousiasme van onze klanten. Mond op mond reclame en steeds weer opnieuw gevraagd worden te participeren in een volgend project is voor ons van groot belang.

Nieuwe klanten willen wij graag laten zien waartoe we in staat zijn, en verwezenlijken dit door een gratis tweedaagse QuickScan uit te voeren waarin we belangrijke verbeterpunten aan het licht brengen.
De klant is vervolgens vrij om zelf de verbeteringen op te pakken, of kan besluiten dat wij daarbij helpen.

Veel verbeteringen zijn te realiseren door juist uit te breiden. Management en monitoring van de infrastructuur is nog niet bij elk bedrijf op het juiste niveau en veelal is de eindgebruiker de trigger om er achter te komen dat er iets niet in orde is. De juiste tooling kan dit voorkomen en er voor zorgen dat u proactief op de hoogte wordt gehouden van de kwaliteit van uw ICT omgeving.

Onderscheidend vermogen
Eerlijk en open dienstverlening. Als we ergens niet goed in zijn, bieden we het u niet aan.
Ruime ervaring in enterprise omgevingen.
Door participatie in beta-trajecten, vooroplopend in kennis van de nieuwste technieken.
Geen 9 tot 5 mentaliteit. Wij stoppen pas als u tevreden bent.
Quick links
Enterprise Architectuur
Consultancy
Project Management
QuickScan
Roadmap
Troubleshooting
Performance Tuning
Security Audits
Training on the Job